Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör så fruktansvärt ont


alla minnen

himmelsblått
och kolsvart

skymtandes rött

slungar hjärtat
och själen
i otakt

sorg, saknad

likt en oväntad spark
i magen

frambringar illamående

och tårar
från oförstående ögon

än har inte chocken
lagt sig

än orkar jag
inte riktigt förstå

att du för
alltid

lämnat oss




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-02 07:02



Bookmark and Share


  lyckeli
...tänker på er...
antar att det är som
det sägs, att tiden
måste få ta sitt...
2008-12-02

  Måna N. Berger
Det tar tid, ge dig den tiden och gråt, gråt och prata med vänner. Det gör ont, jag vet. Kram!
2008-12-02

  Fredrik Stillesjö
Hej Teresia!

En smärta nästa olidligt att läsa... Hälsar vännen Fredrik
2008-12-02

  Svartsilver
Så otroligt strakt skrivet!
2008-12-02

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert.
Kram
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell