Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött, så himla trött

 

Det var då tröttheten dödade
impulsen att uppleva dagen.

Det var då ögonlocken bestämde
att ingen skönhet var anledning nog
att hålla ögonen öppna och tanken vaken för.

Det var då..
sömnklistret la sig som en hinna
över de zebrarandiga ögonens seende.

Jag är blind.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-02 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel