Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väderobservation


Krökt haiku

I tusen tårar

rinner decemberregnet

längs med krökt ryggrad

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-02 12:03



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Väl uttryckt. Vädret är eländigt
Vad kan man göra förutom att kura?
2008-12-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja fy sjutton när det blåser snålblåst och man går nerhukad och regnet strilar nedför ryggen.....just idag regnar det "bara", men rätt som det är har vi stormarna här igen.
Väl poetat....!
2008-12-02

  Ulf Lagerholm
du måste vistas i en vacker trakt, kuperad kan jag tro

gott detta!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER