Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är DU

Du är den gyllene solen
som fyller mitt liv med ljus.

Du är den heta elden
som kramar mig när jag fryser.

Du är vinden som
ger mig ljuvlig svalka.

Du är jorden hos dig
är jag alltid trygg.

Du är det blånande havet
som viskar vackra ord
i mitt öra och vaggar
mig ömt till sömns.

Du är unik,
det finns bara
en som är DU.




Fri vers av Idun 1
Läst 458 gånger
Publicerad 2004-05-25 06:41



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
den skapar en skön harmoni i sinnet !
Tack för den ! Titta på vers 5 bara; du
ska väl antingen skriva; de blånande
have(n) eller de(t) blånande havet ?!
Jaa, jag är en slags bokstavspolis *ler*.
2004-05-25

  Rachel Roth
är ALLT om vi är JAG (se Bubers Du och Jag)...fint skriven!
2004-05-25

  Roger VIP
Underbart vacker dikt som fyller morgonen med ljus! Tack!
2004-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1