Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brythjärta

min röst spricker när jag skriker efter dig
mina andetag blir snabbare, snabbare
om det fanns vägar att välja är jag vilsen
med en mask för ögonen
jag har blodstänk kvar på klänningen och det gör
fortfarande ont när jag ser det

jag hade sårat dig




Övriga genrer av girlsinwhitedresses
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-02 17:47



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ny klänning. vit.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses