Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ett hem

Jag har ett hem
Ett hem där jag spenderar all
min dötid på att döda mina drömmar
På att försöka tillfredställa min
otillfredställdhet
Jag har ett hem
Så nihilistiskt och ensamt och deprimerande
Apati kan döda och jag kan inte
bry mig mindre
Det känns som att jag jobbar för
amigos
Det känns som att jag jobbar för
vem som helst men inte för mig själv

Jag är för mig själv mest
hela tiden och jag har lärt mig
att skåda in i framtiden som
man skådar in i en vägg;
Tom
Uttråkad
Likgiltig
Och förberedd på precis ingenting

Hon och jag hade något speciellt som
jag lovar att ingen annan någonsin
haft
Hon och jag skulle
kunnat gifta oss och
skaffa barn
hus
hund
bil
ett liv med mening
Och allt däremellan
Och det sjukaste av allt är
att det är min största fasa lika mycket som
det är min högsta önskan

Jag har ett hem
Ett hem där främlingar är lika
sällsynta som krokusar på trädstammar
Jag har ett hem
Ett hem jag måste lämna för Jag Vet Inte Vem




Fri vers av Piri Piri
Läst 298 gånger
Publicerad 2008-12-02 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri