Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om Meldun och dess länder skall en saga skrivas


En bok ska det bli

Jag har bestämt mig,
jag har börjat att samla ihop,
från de sjuhundra sidor sagor,
jag skrivit ihop,
skall jag samla en saga,
en saga om en värld
som skapats utav myter,
där riken blir av svärd.

Meldun, Meldun, Meldun,
dess namn skall klinga klart,
Meldun, Meldun, Meldun
ett land så underbart.
ifrån Keraksigals slätter
till Utrobalaks topp,
från Nordamaners rike
till där solen den står opp.




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson