Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

ord
rullar på tungan
och vi njuter
 

andetag
smeker och vi samsas
i spelet som vi båda leker

mina händer
mot hud som bränner
 

av åtrå

ditt leende
speglar mitt

kittlande fingerspetsar
mot darrande kropp

utlöser rysningar
av välbehag

tätt intill
värme
 

passion

Skrattar i min dröm
Vaknar aldrig




Fri vers av Hélène
Läst 748 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-12-02 22:33



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Förstår svårt gå ur drömmen, men kanske den är inspirationen till nuet
2013-03-11

  Lennart Bång
"i spelet som vi båda lekar" <- favoritraden

Eggande poesi. Gillas! Låter fantasin skena..
2011-03-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
skönlirkat i åtråns spår
2011-02-10

  blaite
Tungt att vakna ibland..skit bra flyt..
2009-08-20

  Henrik Nilsson
Här fanns det sså mycket känsla att man känner sig otroligt närvarande... bra skrivet...
2009-01-17

  Dan Linder
Inte har du probs med mojon..?
2008-12-03

  Losnall
Mycket fint beskrivet.
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn