Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kallryk, sa pappa om kaffet.. (skulle bubbla helst hela vägen in i mun) gas på avigan ger ingen rök alls om man gömmer sig, som om det skulle hjälpa..


ge mig tre år och en tunna sill, taxi -12 i oktober

 

.och man är singel

.och men och man

.och jag och om och men

 

man är inte alls

singel helst

 

på nätet

 

punktar mig fram
vilka problem vilka system

för du vet inte vem inte hur eller när och om jag syftar bak eller fram

jag är den jag är
och nagelband svider dom med
och i morrn inte samma hur än du kände mig nyss

kokos i håret och olja olja den in sen
sover vi fläckar
knådar band och gärna locket kvar vid frukost

och alla foton redigeras för att rynkorna nån gång ska synas som dom syns här
framför mig just nu när jag skriver
i en spegel och du bara ler jävla teknik

och i pannan dras extra streck per skuggad photoshopsudd

för det är kris, du är en vasker
och nu hoppas jag på natten

hoppar jag bock över dina hornprydda frågor för ingen
ryms under mina uddar - nyvässad grafik
panik och stiliserade stiletter

 

vadå, vad sa du?

"Ingen dejt!" ? - näh gubevars
och så suddar jag frenetiskt alla kvällar
tar vi bara kassarna bak i bilen så glömmer jag

och jag som tänkte cykla barfota neröver backen
när jag hämtar handskarna

ålar mig tvålar
mig i vånda och du drar extra just där

fastna men jag har nya tvagor hulliga hulda och
rotstamparragnhild

för då vet jag att det går
inte i morrn och inte heller med en tom plånbok
men jag vill inte testa uppåt än

 

och snurrar in mig
en månad till

för jag har ord som ännu svider och inga måsten
och kram
inte att tänka på när man är utan

värdig känsla av vikt

 

inte bantar jag heller

hell, senap är ok och fetaste filens följder

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri