Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevis

jag blir fri i dina armar
omslingrad av kött

invirat i den vackraste huden
ådror som nästan pulserar


jag blir lugn
av dina testosteronstormar
handflatan mot kinden

bevis på oändlig kärlek
säger dina spruckna läppar


och jag älskar din manlighet



















(jag ljög)




Fri vers av orsak
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-03 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orsak
orsak