Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett hjärtslag för dig


Ja
jag vet
vi lever ett annat liv nu

så farväl
adjö

jag tänker på dig
men det går inte att leva kvar

i

ett hjärtslag för dig

så farväl
adjö




Fri vers av Blodros
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-12 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros