Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmmmmm....

Levande

LEVANDE FÖDA

Energirik och nyttig
Mjuk och varm
Livgivande och växande
Färgrik och gnistrande

Som himlens stjärnor
eller regnbågens underbara


I rätt tid
på rätt plats
STANNAR TIDEN


I den ljuva
pirrande
förtrollande


KYSSEN




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen