Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde

Om jag kunde spela gitarr
Så skulle jag skriva dig en sång
Om jag kunde sjunga
Så skulle jag sjunga den sången
Om jag kunde uttrycka mina ord i tal
Så skulle jag beskriva alla mina känslor
Om jag kunde skriva utan avbrott
Så skulle jag skriva en bok
Om jag kunde älska förevigt
Så skulle jag älska dig




Fri vers av Erev
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 20:24



Bookmark and Share


  Nattljus
Bra.
2008-12-03

    ej medlem längre
Många "om" och en stark önskan att få ge.. Bra diktat
Erev tov
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev