Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka

tillbaka
åter tillbaka

tiden rusat
framåt och uppåt

uppåt mot höjder
så höga och vackra

i alla fall vägen kantad
av blommor och guld

fortsätter vandra
uppåt och framåt

åter tillbaka
är äntligen åter tillbaka




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 21:38



Bookmark and Share


  ia VIP
hoppfull
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh