Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lyckligaste människan

Den lyckligaste människan är den som glädjer sig för det lilla här i livet.

Den rikaste människan är den som nöjer sig med lite.

Den gladaste människan är det som kan se det bra istället för det dåliga.




Fri vers av FridaF
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF