Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig ikväll

Älska mig ikväll
för allt det ljusa
för allt det vackra
älska mitt leende,mitt skratt
älska min doft, mitt hår
älska min värme, min kropp
blunda för mina ärr, mina sår
blunda för min oro, min ångest
blunda för allt det mörka ikväll
är du snäll
bara för ikväll min älskade
tids nog kommer allt det där
visa sig igen




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 512 gånger
Publicerad 2005-08-16 09:41



Bookmark and Share


    miss_me
Väldigt vackert och underbart....
2005-09-28

  Eduardo
väldigt vackert
2005-08-30

    Andersx
bara så underbar...
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell