Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann historia


Hon var full och ful i mun

Första gången som jag träffade på henne var hon full och ful i mun
Inte så vacker med andra ord
Men trots att hon var berusad så vart jag förtjusad
Jag satt där på en stol svettig och dan utanför diskoteket Shark Club i Pa Tong
Phuket i Thailand efter att ha dansat sönder hela haket
Påtänd som jag var just då
( Håller inte på med sådant längre )

När den lilla Thaigumman kom fram till mig och var oförskämd bad jag henne att gå sin väg
Ja sa
Jag tittar på andra tjejer
Det hoppades jag att hon ville förstå
Men då vart hon tydligen arg och sa på knagglig engelska
( Utanför diskoteket så hängde det uppblåsta ballonger i träden )
Can you take down one of this
Sedan pekade hon på en av ballongerna
Hon bad mig att ta ner en åt henne vilket jag gjorde och som jag sen gav till henne
Sen sätter jag mig lugnt ner igen för det är så tropiskt varmt här nere
Det klibbar
Själv så kippar jag efter andan
Då kommer hon plötsligt bara fram och smäller ballongen rätt i mitt ansikte
Då vart jag arg och tog henne med till hotellet där jag bodde och duschade henne med kläderna på
Vi skrattade
Sedan så älskade vi
Sedan dess har det varit vi två
Dagen efter var hon som en liten ängel
Så underbar och god
Inte alls sådär kaxig och tuff som hon var igår
Kvällen innan ….

Ken Cassel
4/12-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-04 15:06



Bookmark and Share


  Blåbäret
härlig överraskning om hur kärleken tar för sig
2008-12-10

  Svartsilver
Jag trodde hon var 80 bast först eftersom du skrev"När den lilla Thaigumman" men så kanske det inte är;)
Härlig historia!
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel