Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det slog för dig, jag dog för dig


Knivvassa pikar och hjärtan utan slag
Ett år utan månad och en vecka utan dag
Jag väntar på en revolution och kanske på ett svar
och jag frågar mig själv om jag ens vill vara kvar






Fri vers av sleepwalking
Läst 553 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-04 23:08



Bookmark and Share


  Manal
jag känner att dte finns stora frågor bakom dessa ord..
2008-12-05

    Tea Alex
Jättebra! Jag blir nyfiken, vara kvar i vaddå? Livet? En relation? En stad?
2008-12-05

  Miss Mod
Vad BRA, fortsätt och skriv och skriv massor!!!
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking