Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu, Men Förut Också

Vass blick och vass tunga
Det var förut när vi var unga
För tunga för att inse
Att vi ej skulle behålla en lunga

Rökte och drack, tills det blev tack!
Och hejdå för att vi gick back
För sprit blev en tillit
Utan den, ingen invit
Och ser hur det blivit

Jag här och du här
Olika, men ändå samma atmosfär
Vi går till en billig affär
Handlar en vara, utan att klara
Det enda sanna självklara

Kan inte uppföra, bara uppröra
Säga emot, få en bot
Tills allting bara blev sot
Vi orkar inte mer
Går hemåt nu och bara ler




Fri vers av LadyM
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-08-16 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM