Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julkänsla ,


Under täcket av snö

.

Inför stressade ögon
doppas verkligheten
i en lugnande vit nyans

Denna nyans,
som tvingar till
sprakande eld
att bekläda
välmenande kaminer
och flisplädar
att omsvepa
lätt frusna kroppar
som längtat
efter vintertiden,

- denna årstid
som tillåter
tiden
att frysa till is
under täcket av snö




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-05 10:05



Bookmark and Share


  devilsangel
En värmande text i vinterkylan,ger fina och sköna bilder av öppen spis och mys
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna