Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar nu, utan att falla


Livet är ett halt dansgolv
men nu har jag nog fått grepp.
Dansen är virvlande och varm
pulsen slår några extra slag.

Bra fotfäste, jag tror jag har det
och jag dansar stadigt,
i alla fall tror jag det.

Snälla vält mig inte,
snubbla inte, knuffa inte bort mig,
snälla håll kvar runt min midja och dansa bort
långt bort.

Släpp inte, dansa med mig.

Jag vill dansa nu,
jag har hittat musik igen.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-05 10:45



Bookmark and Share


  Jojo
Ler åt din glädje

den smittar
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel