Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpt

 

En stor potatis med kycklingröra, tack.

Thai eller curry?

Förlåt?

Thai eller currysås?

Är thai stark?

Femtionio kronor, tack.














 

 

Hej, har ni någon Aston Martin DB 9 till salu?

DB 9? Ja.

Blå eller grön?

Grön.

Ingen blå?

Artontums lättmetallfälgar?

Ja, tack.

 






Övriga genrer av Burläsk
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-05 11:31



Bookmark and Share


  Lotti
hahaha ja inte är det lätt alla gånger.....
2008-12-05

    MaryMo
Svårt att vara konsument...
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt