Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men vänta besök då, förbered byttbytt..

 

 

klivet taget tatt fnatt
konstrar inga skrupler
och du vet
du får skura när du kommer

töj ordat bjud bordat
digna inga druvors sötma här
glamstörig frans är ändå sliten

glatt satt i hand den brand
av såpakåda vuxen ur
stundad låga västan mörka daggdrev
lägre lägst och skåda

jag vet jag får bråda stunder
knåda medan den lurade räv bak öra
som är aldrig hälften vunnet sa

Befinn dig städledes
annorlunda da'
annorlunda slag

åtta kantad andra vakt

i regalarkepelag av gårdags vinst
finns ingen lön att tillgå

bränn farsot
tänd laghots lynne slå ekdurk 
från dova dygn och vita knopar
men tillskriv ätterna dess blod

som satt vore spjärn
med stål i sten

 

och här har mattor fransar
flätade i fyra

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-05 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri