Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ser inte, du vet inte och du förstår inte.

Jag är aldrig tillräckligt kunnig,
räcker aldrig med att svara,
vet inte nog om vardagen,
ska bli äldre först,
har inte gått igenom allt än,
borde lära mig om kostnader först.

ändå tvättar jag, hämtar och lämnar,
tröstar och skäller, lagar mat och går
till soporna, bädder ner och pysslar om,
ringer och planerar, går i skolan och jobbar.

Men nej mamma,
jag ska bara växa upp,
sedan kan jag vara barn igen.




Fri vers av Sophia B
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-05 21:28



Bookmark and Share


    Joach1m
Det är det jag säger, för mycket ansvar.

Gör allt för dig älskling<3
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B