Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balans till livet.

Jag vattnar dig med tårar,

hoppas du växer
ifrån mig

men ärr likaså minnen
är som min länk till
verkligheten och jag
känner mig skyldig
världen en ursäkt.

Borde veta bättre än
låta dig komma mig nära.

Borde minnas bättre än
låta dig vidröra min hud.

Men trots
allt är
blåmärken minnen,
och sprucken hud
sedan länge läkt.

rädsla
åtrå

hänger i luften
med begäret
att få leva.




Fri vers av Sophia B
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-05 23:05



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Oj, denna va bra, känner igen mej.
2008-12-17

  Svartsilver
Jag bokmärker denna!
2008-12-06

    Bodil Sandberg
Jag tycker det här fantastiskt ...ett stort mod och en självinsikt vilar här..man kan känna det så starkt..enormt snyggt och bra skriftat!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B