Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggt hem

 

I trädgrenars famn
långt bort från himlens oro
vilar fågelbo




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-09 06:52



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Mjuk, enkel och skön!
2008-12-09

  Erik L
Mycket finstämd haiku. Gillar lugnet i den avslutande raden som kontrasterar den tidigare raden. Bra!
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H