Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon


I mina ögon kan du se min verkliga ålder
se in i dem, se mitt riktiga jag
Allt annat är falskt
något som alla tror på utan att veta

I mina ögon finns min själ
och det som gör mig till mig
min värld är min egna illusion
hoppflätad av hopp och lögner

I mina ögon finns sanningen på alla lögner
som jag använt i nödens skull
Men också för att säkra mig själv
från världen omkring och hottet innefrån

I mina ögon ser du att jag vill gott
att inget jag gör är ont menat
Och att jag inte menar alla tårar jag orsakat
I minna ögon finns sanningen om den jag vill vara...




Övriga genrer av Sikska
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-06 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska