Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det bara min skugga som lever




Den dagen när Du skrev

vissa ord

dog den ena halvan av mig

och

den andra halvan

stannade att leva


Nu lever bara

den ena halvan av mig

men

ingen vet det

utom jag

att

en gång fanns en halva till


Den dagen när du skrev

vissa ord till mig

förstod jag

att ord dödar lika mycket som vapen




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-06 14:27



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Dikten är så fin och den säger så mycket.
2009-04-14

  Michaela Dutius
Ord är fasansfullt starka vapen....borrar sår som inte syns- men känns kanske resten av livet.
Mycket mycket vacker...
2008-12-10

  Fånga dagen
starka känslor
men man kan känna sig hel som singel ändå
Man ger sig själv det man behöver helt enkelt
kram anna-karin
2008-12-06

  Eaglemountains VIP
Mycket starkt skrivet, i vemod, i saknad, där Du sårades av ord,
starka, grymma ord .....såna ord som kan vara så farliga, så onda .....
2008-12-06

  Bibbi VIP
Berörande starkt.
2008-12-06

  dalida_bl
Jätte fint ...Sumeja.., men vännen min jag tror inte på sådan kärlek...*retas *
Viken tur hade du...*ler sött*

Ha det bäst...!!!
2008-12-06

  * Ammi *
övergivenheten känns och beskrivs så bra!
2008-12-06

  Lejonhjärtas poesi
Många halvor vandrar runt på denna jord och längtar efter att helas.
2008-12-06

  friheten
Inte så lätt, så kan det känns ibland när kärlken sviker.
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP