Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att med ord klä dessa otroliga cinematografiska kreationer, typ "X-Men" .............


"SUPER-FICTION-ACTION !"

Super-Fiction-Action !
Explosiv attraktion
colorerade "regnbågsorgier"
orerande "antidemagogier"

Super-Fiction-Action !
Intensiva kanonader
Frenetiska våldscener
Blödande kaskader
Genetiska "Hallucinogener"

Super-Fiction-Action !
Ond Massiv Död
Blodfärgad Himmel, röd
Tempotäta Jakter
Förintande Slakter

Super-Fiction-Action !
Grym och obarmhärtig
En skymf , hat outsläckligt


Super-Fiction-Action !
Filmtekniska mirakel
Regisserande orakel

Super-Fiction-Action !
Sällan något budskap
Mest "blodigt avskrap"
Ofta "Den Starkes Lov"
En hjälte med "okrossbart skrov"

Super-Fiction-Action !
Egentligen rätt ytligt
Inte alls för hjärnverksamheten "nyttigt"
snarare fördummande
och , av chock, "förstummande"..........


-----------------------------














Fri vers av Mats Henricson
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-06 21:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så har jag alltid tyckt!
Håller med Dig fullt ut!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska