Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kolla packningen!" sa hon "I morr'n drar oväder in."


checka ut checka in

 

det bär jag med mig

varje dag

innerligt nära 

tätt

 

tänkte "att inte förstå

är ändå det man måste

förstå

 

det väger lätt

mot att inse fakta"

 

och en sjal till

lades ner

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri