Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där upplösning sker


Skruda fjäderbrud

 

 

"Må kråkorna säga sitt
innan du säger ditt, Dear!"

sa hon och gnisslade förstrött
omedveten fingertopp på kanten på glaset medan ångan lade iskristall där vinden kröp in
vid otätat fönster bredvid.
"Må kråkorna säga sitt!"

och vinge kuras för därinunder ska mirakler skapas
ska skugga ligga mjuk
sida vid sida som natt invid midvinters måne

skarpeggad
i osedda svartskär

"Må kråkorna säga sitt."




Fri vers av Pot Pourri
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-12-06 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri