Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar Mina ögon

Jag gick i snöslasket när det hände
Från ingenstans kom saltvattnet som fyllde min mun
sved mot tandköttet.
Lungorna kippade efter andan
men knytnäven i magen var av sten

Jag drömde om dig den natten
som en varm feberdröm
Såg dina tårar
kände mina kinder vätas

Dagen därpå ringde du
från andra sidan jordklotet
Sa att saltvatten fyllde din blodbana
Att du satt bredvid honom tills han dog
Att Gud älskade din bror mer än dig

Du sa att du tappat orken
ville gömma dig i mitt knä
Sluta ögonen och försvinna

och jag visste precis hur du menade
Jag kände hur mina artärer skrek
Slog huvudet mot väggen
för att döva smärtan




Fri vers av HQ
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-06 23:38



Bookmark and Share


  Sophia B
absolut fullkomlig underbar, föll handlöst.
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ