Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en natt utan dig


i dag är en dag
utan morgon
i natt är en natt
utan sömn

i morgon
jag vandrar
genom speglar
av skuggor
från slocknad
stjärna

i går
jag såg dig
försvinna
jag vinkar
du är borta

och nu
när ljuset
skymmer
och mörkret
talar tyst
är en natt
utan dig




Fri vers av frantic
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-07 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic