Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dejli-mejl


Ett brev
Betyder så mycket
När de kommer, bringar de ofta glädje
Glädje för att den som skickat det
Bryr sej mycket nog
För att skicka


Sen kan ett brev betyda
Hur mycket som helst…
Ett lyft en grå dag
En kärlek som skrivs
En lust som blottläggs
En längtan som avslöjas


Rätt brev gör en glad
Jag gillar glada brev
Glada mejl
Härliga stunder
Som visar på härligare stunder…




Fri vers av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-07 16:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig.
Applåd!
2008-12-07

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO