Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, en superhjälte?


Jobb?
fixat!

bostad?
fixat!

bil?
fixat!

dottern?
fixat!

tränar?
fixat!

pengar?
fixat!

kärlek?
...

kärlek?
..

kärlek?
.

och så kommer

du

och

jag

snubblar
osammanhängande
svammel
fånigt
flinande
blygt
stammande
knäsvagt
stirrande
fumligt
hjälplöst
famlande

och

jag vet
vi är bara
vänner

men


jag faller för dig

igen
och
igen

för du är

min

kryptonit

 




Fri vers av Blodros
Läst 597 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-12-07 14:32



Bookmark and Share


  aol
Fint där
2017-09-17

  Diffusiaria
Åh underbar
2013-05-14

  stuckNReality
skitbra.
2009-03-01

  greajt
åh... jag faller för texten
2009-01-21

    sunnanvind
¨bra..mycket bra!:)
2008-12-27

    ej medlem längre
oj, så bra. så bra!
2008-12-15

  Gabriellan
snyggt fixat!
jag kunde inte låta bli att dra på smilbanden
2008-12-07

  Gryft
Fixat

snyggt =)
2008-12-07

  Bjarne Nordbö
Den faller mot mig din dikt, för den ar så rak, så bara helt underbar.
2008-12-07

    Stella Stol
mänsklig superhjälte! jag gillar mycket!
från Superwoman alias UlleGulle
2008-12-07

  Mangal VIP
Hahaha. Högst njutbart och värmande mänskligt. Och så kommer längtan invällande.
2008-12-07

  Tina-sol VIP
uppställningen är kul. man bara väntar på att vändningen ska komma, på något sätt-och det gör den. Effektfullt.
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros