Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysk jul fred

Länge sedan en sån trötthet
har satt rot i mig
Hemma efter en tur i Tyskland
Jack daniels & Jim bean en
flaska smirnoff som belöning
efter timmar på julmarknaden
ett överflöd av gemenskap
Eldkvarn tröstande mig ända
ner nu lyssnar jag på senaste
Lundell skivan katten wilma
gör mig sällskap denna
söndags morgon




Fri vers av Neal
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-07 14:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du nämnde väl inte kriget...?
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal