Förenklade trådar i langett ser randiga ut på tvären men inte på" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förenklade trådar i langett ser randiga ut på tvären men inte på


Längden

 

Verkligheten gnagde på sitt ben

Andäktigheten tände sina ljus

Gräsrötterna vände på slantarna

Drottningen gäspade slott

 

Sångaren trängde in en Ferrari till

Carlos hittade en nästan blank lucidor

Kärleken ringlade sig omkring flickan

Mamman tappade lyckan på vägen

 

Herr Rök vägde för eller emot

I sin plan som bar till himlen

Linjerna suddades ut av fröken Strutz

Som älskade sand runt ögonen

 

Ingenting var början på något

Något blev just ingenting

 




Fri vers av madigan
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-12-07 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan