Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag befriar Dig från Allt






Lägg Allt på min själ

som

Du bär

med hjärtat tungt


Låt mig lida !


Jag är ledsen

och

har brutna vingar

för att

jag saknar Dig


men ändå


befriar jag Dig från Allt ...










Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 730 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-12-07 19:24



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Vemodsvackert andas denna text om stor kärlek. Villkorslös.
2008-12-11

  Eva Langrath VIP
Kärlek som befriar.

Eva
2008-12-08

  aol
så härlig poesi som får mej att må bra tack
2008-12-08

  Eaglemountains VIP
Vilka känslor Du lägger ut i denna poesi av saknad .... Så vackert formulerat .....
2008-12-08

  stella
Underbart att få höra!
2008-12-08

  Elaine.S VIP
Ibland känner man så, att man skulle vilja bära någons lidande , för att skona den...
2008-12-08

  Losnall
Så otroligt fint!
2008-12-07

  JNI
helt galet bra !

o ack vad dom orden känns igen, men är också en styrka att kunna ta det på sig och ändå "gå vidare" ..

Så vacker är den handlingen o dina ord ..
2008-12-07

  Anna Liljestrand
Ja vacket är det vemodigt men ändå så vackert..!
2008-12-07

  * Ammi *
villkorslös kärlek ..
skriven i smärta och kärlek ändå ..
kram
2008-12-07

  Afrodite
Osjälvisk kärlek i vackert formulerade ord...
2008-12-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, att inse att kärleken kan vara ensidig till sin natur är smärtsamt
2008-12-07

  Lejonhjärtas poesi
Kärlek, så vackert om vemodig kärlek.
2008-12-07

  friheten
Underbar skriven
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic