Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen är inte blind


Här började något nytt
som fick stjärnan att falla
och önskningen att slå in.

Ingen såg det hon ser
för blind blir man när man vänjer sig vid synen.
Titta efter
och fråga inte utan att lyssna på svaret.

Solen vandrade bredvid skuggan
och molnen gav vika.
Vackert singlade ner från himlen
och nu kunde livet stå upp själv.

Allt syntes i den blindes ögon
och den döva hörde det ohörbara.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-12-07 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel