Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att simma är bra för hälsan, ger god kondition i både kropp och själ..


En Simtur i Universum...

 

 

Simmar Ryggsim i ditt kärlekshav

plaskar lätt och sippar lite glädje

på din hals

 

Tar några Bröstsimtag och vilar lätt

i den lyckliga flod av glädje

mellan dina lysande lanternor

 

Andas djupt och dyker ner 

djupt djupt djupt i din kärlek

följer med i strömmarnas virvlande sug

 

Dras med utan kontroll och vett

tumlar runt och sprutar ut

en stråle kärleksvatten likt en fontän

 

Skrattar lyckligt uppe vid ytan

och vilar ut på vår sandstrand

bland miljarder stjärnor och kometer

 




Fri vers av micke marin
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-08 10:59



Bookmark and Share


  aol
underbar
2008-12-17

  Mygg
Vilken fullkomligt underbar kärleksförklaring!!!

Till någon, till livet eller kanske alltet?

Hur som helst gillar jag den mycket!
2008-12-11

  Mona*
Underbart!
2008-12-09

  Lyckohäxan Enediel
Hur långt kan man simma
innan man bör vila på strand?
Ska man simma ensam
eller går det hand i hand?

(inspirerad av Ewa-Britt som rimmar så fina kommentarer...hihi...ville testa...är en wannabe...)
2008-12-09

  korpfjäder
rent poetiskt är du ju bättre när du är nattsvart. Men jag gillar ju dig så då gillar jag att du tumlar omkring och är lite sprattlig. Sådetså.
2008-12-08

  Angeldust
verkar himmelskt kram sunny
2008-12-08

  mare VIP
Vilken härlig simtur....ljuvlig....
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin