Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hihi, får världens sötaste sms av min älskling! Känner mig seriöst som typ 10 igen så ni får ursäkta min dikt här ;D Hoppas den e bra ändå =D


Den som ändå kunde flyga med sin käresta!

Sitter som en,

nykär femåring,

ett fånigt flin,

tänker på dig,

du gör så hela,

jag bara ler,

om jag bara,

kunde flyga,

hämta upp dig,

se världen med,

min älskade,

flyga ut till månen,

ligga och blicka ner,

en lysande planet,

som vi kallar jorden,

vi behöver inte,

återvända,

för vi har varandra,

jag släpper aldrig,

taget om din hand,

du och jag!

mot universum!




Fri vers av Haugen
Läst 514 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-08 11:03



Bookmark and Share


  Mess
Fy va söt! :)
2008-12-09

  PO Ottosson
Skönt att förstå att du är så glad.
2008-12-08

  mare VIP
Härlig :)))
2008-12-08

  micke marin
ha ha ha, Du är ursäktad! Sprudla på du bara.
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen