Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ganska rädd,
men Förälskelsen skriker högre än Rädslan.



Du kan få en ballong av mig.. en heliumballong


Hjärtat känns lätt och vackert
som en heliumballong på tivoli
Munnen ler ett leende som strålar
mer bländande än själva solen
I magen känns det underligt
för där bor nu tusen fjärilar
Vad är det som har hänt?

Tusen stjärnor föll och landade
i ögonen,
önskningen slog in.
Glittret lämnade drömmens moln
och föll till jorden tillsammans
med snökristaller.
Drömmen blev till verklighet...

Kanske att jag är rädd ibland
men snälla, min rädsla är bara min.
Krama mig,
min famn är din.

Du har stulit min blick och min längtan.
I gengälld fick jag ett leende,
som inte går att sudda ut.
Leendet är för dig.

Tankarna är på lyckligt tivoli,
mitt hjärta är en heliumballong.
För jag håller någon i handen nu,
inte längre vandrar jag själv.

Vill du ha en röd ballong...?




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 382 gånger
Publicerad 2008-12-08 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel