Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner din smärta, min vän






Din smärta förstår jag

jag har känt den en gång

i mitt eget bröst


Jag har väntat på honom

som

jorden väntat på regnet


som

havet väntat på vågor


som

sorgen väntat på glädjen


Av väntan

släcktes

min själ


Med ensamheten som viskar mitt namn

lever jag nu


Jag känner din smärta, min vän ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 718 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-12-08 20:38



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Kansdke är det så, att endast de som själva varit med om det som gjort ont, vet hur det känns och kan känna med andra.... applåd
2008-12-11

  anits VIP
Så sorgligt och vemodigt,
men ändå så vackert
2008-12-10

  kärleks ängel
detta är som sammet len och ljuvlig poesi
2008-12-10

    sundance-kid
oj !
herregud, vad du har utvecklats sen jag senast läste dig,
du vet, när jag hade min förra användare !
Detta var underbart !
Jag är helt förälskad i detta stycket:

"Jag har väntat på honom

som

jorden väntat på regnet


som

havet väntat på vågor


som

sorgen väntat på glädjen"

Helt fantastiskt !
2008-12-09

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Delaktighet och medkänsla finns i denna fina dikt. Hälsar vännen Fredrik
2008-12-09

  klio
Fint skrivet, tycker speciellt om raderna: "Av väntan släcktes min själ"...
2008-12-09

  JNI
ännu en vacker och så otroligt bra rader från dina tangenter !!magiskt !
2008-12-09

  Spir@
Vackert skrivet om en svår känsla...
2008-12-08

  Lena K Nilsson VIP
Smärtsamt och vackert skrivet...
2008-12-08

    Lindizz
så vackert skrivet.
2008-12-08

  friheten
Så underbar skriven min vän
2008-12-08

  Eva Langrath VIP
Så vackert du delar smärtan till tröst.

Eva
2008-12-08

  Angeldust
Otroligt duktiga du, så fint skrivet *kramar* Sunny
2008-12-08

  aol
så fint beskrivet
2008-12-08

    Ken Cassel
VACKERT BESKRIVET

Kramar
2008-12-08

    Al Lanzon
Fint skrivet om väntan!
2008-12-08

  prinscess VIP
smärtsamt
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic