Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig fri!


gör mig fri!

nej
det är ingen bön
det är en proklamation:

jag gör mig fri!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-12-09 00:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En härlig proklamation.

Joh 8:31-32; 36
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger