Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm.. typ lycka eller något.. ^^


Det går ju inte att beskriva en känsla på något bra sätt!


Lyckliga jag som får känna såhär
lyckliga jag som har vingar som bär.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-09 08:44



Bookmark and Share


  Jojo
ja det är sannerligen lycka att inse sin lycka och glädjas åt den och njuta

härligt skrivet
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel