Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför  och meningen


livsresan carpe diem här o nu

ännu en dag . en ny strålande dag, strålande ? solsken ? vad är det jag ser ? öpnnar mina ögon och börjar om näe  himmeln är grå och tung..Va vad tog solens sken vägen,? den som strålade alldeles nyss ? jag gnuggar mina sömndruckna ögon, jag tänker  näe jag får nu starta om ännu en gång.....

 En ny dag har tagit sin början En ny dag i mitt livöppnar mina blå ögon. va lustigt just nu dök en tanke , vid ett tillfällit möte i somras  en kvinna sa OJ vilka vackra blå ögon du har, hon sa de håller på att dö ut, vaa tänkte jag , vad är det hon ser , kände en oro som svepte mig över..  Då jag  blev tvungen att fråga.... Är jag sjuk ska jag dö ????    Nej nej hon skratta o sa inte inte i alla fall nu.   Tänk vad få ord kan ställa till, tur att min själ fråga de som behövdes.. JO för detta korta mötet orden sagda ,tankarna tänkta tog bara nån minut av mitt liv .....  Anden i tanken i själens mitt ställde en  fråga innan hjärnan var med o vaken på sitt.  jo kvinnan hon menade det hon faktiskt sa ,mina ögons klara intensiva blå färg , den blandas upp mer och mer, här i vår globalt växande värld.  Jag känner tacksamhet , tar mig upp ur sängen utan problem-, inom mig så strålar ett sken , som vill skina o blänka o ge var dag. Carpe Diem tack ännu en underbar dag.......................




Prosa (Novell) av maryann
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 10:08



Bookmark and Share


  fågel grå
Du har rätt. Man ska nog ta vara
på dagarna lite bättre . .
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann