Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna till ett tag..

 

 

 

Stanna till ett tag

 

           gör ett litet upphåll

 

låt allt som snurrar

 

                          varva ner

 

 

 

verkligen gör det nu

 

 

ja, du får

 

                                 vänta lite

 

 

 

Du måste hinna stanna

 

 

 

snart så

 

               är du stilla nu?

 

hi hi

 

känner du ?

 

 

Det är ju Livet som myllrar

 




Fri vers av micke marin
Läst 305 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-12-09 12:00



Bookmark and Share


  lyckeli
välbehövliga rader....
2008-12-13

  Mygg
Oh, vad härligt! Visst myllrar det!
2008-12-10

  Mats Henricson
Den var kul, annorlunda, en maning så god som någon ...
2008-12-09

  Mr Lindemann VIP
Här har så en före detta Eksjö kompatant slagit sig in bland det mest uppmärksammade texterna. Det är med bävan jag inser att detta kan vara bra
2008-12-09

  JNI
Vad härligt skrivet !
log brett på slutet och vart mer glad än vanligt :)

Toppen !
2008-12-09

  Angeldust
ler...ja jag stannade till Tack!! Kram Sunny
2008-12-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt
på alla sätt!
Oh man, jag hann
läsa Dina rader
och dom ta till
det gick såsom Du vill
och då ron jag fann!
Vad Du kan Man!
******************
2008-12-09

  Mona*
scollrade snabbt... Men man kanske skulle ta sovsäcken och lägga sig ute och varva ner ett tag. Bra initiativ!
2008-12-09

  Blåbäret
underbar...likt en pausgympa för sig själv och medvetandet...härligt!
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin