Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något naturligt i livet

Snön ligger som ett täcke över den nordliga världen
Den gömmer hemligheter som ingen bör veta
Saker avslöjas som borde varit fördolda
Men vem finns att bestämma över naturens gång?
Det som i alla tider varit en naturlig del i livet
Kommer för alltid finnas kvar hos oss




Fri vers av någonivärlden
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-09 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden