Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vacker

Du ligger där och snosar bredvid mig
Så varm, så vacker
Du skapar en syn jag ej vill grlömma
Så lugn, så vacker
Dina djupa andetag skapar en trygghet
Så varm, så vackert
Ditt mummel i sömnen från drömmar gör att jag vet att du fortfarande är där
Så lugn, så vacker




Fri vers av Erev
Läst 303 gånger
Publicerad 2008-12-09 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev