Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går naken och förtvivlad utan dig


Jag kastade mina skor för dig
och gick barfota på ett brinnande torg

Jag lät mig själv eldas upp
kastas till hyenorna
som inte ens dom ville ha hela mig
Jag som nyss varit för känslolös och kall
var nu för glödande varm
Inte glödande het som i en smickrande fångst
utan bara för misslyckat förtvinande varm

Och jag önskar att jag hade kastat mina skor
På dig
istället för att ge dig hela min värld



Jag önskar att det varit du som brann




Fri vers av sleepwalking
Läst 455 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-09 17:44



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-11-11

  Softcore
Sant, sant.
Du är så duktig på att måla upp bilder,
att fånga känslor i bilderna.

"Jag önskar att det varit du som brann..."
Så många gånger man känt så!

Man måste nog lära sej att kasta skorna på andra istället för att låta deras skor trampa på en
2008-12-23

    Tea Alex
Åh det är ju precis sådär det känns! Fantastisk!
2008-12-13

  Manal
känslofylld dikt..
2008-12-10

    Skrivarn
"jag går naken och förtvivlad utan dig", gillade titeln bäst:) Att öppna sig för någon som missbrukar det förtroendet är verkligen hemskt:(
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking